.

viernes, 22 de octubre de 2010

La Mamba Negra - Tarrega roomescape – Tàrrega


La Mamba Negra - @tarregaroomescape – Tàrrega 🏝️🤠🐍

Temática: Aventura

Jugamos: 2

Hi ha una vella llegenda transmesa de generació en generació, des que el món és món, que parla de quatre déus, una illa i una font màgica.

Es diu que aquests déus són el Déu del Foc, el Déu de la Terra, el Déu de l’Aire i el Déu de l’Aigua. Junts van decidir crear l’illa Tortuga i construir-hi una font capaç de fer brollar una aigua màgica.

Per protegir la font, el Déu de l’Aigua va donar el poder de l’escriptura a una vella tortuga i, aquesta, com a agraïment, el va honrar.

Molta gent ha volgut trobar l’illa ja que es diu que aquell o aquella que amb valor i força de voluntat aconsegueix trobar la font i beure de la seva aigua, aconseguirà la vida eterna.

Però no tot és fabulós. L’illa està protegida per una maledicció que diu que tota persona que s’hi trobi just a mitja nit, morirà i la seva ànima hi quedarà atrapada per sempre més.

Fuente de la Eterna Juventud?, pues cual Ponce de León me dirigí a Tàrrega a intentar encontrar la fuente mágica.

En esta aventura me encontré con parajes únicos, trampas mortales y enigmas ingeniosos que protegían la fuente, pero con mi ingenio, valentía y perseverancia conseguí el preciado elixir y ya empiezo a notar sus efectos. Je, je.

Esta aventura, no fue una grata sorpresa, sino mucho más, fue totalmente inesperada, todo hace que estés inmersa en la aventura de principio a fin y disfrutes al máximo.

En resumen, una aventura imprescindible. 

🔸Lo mejor: El conjunto de todo.
🔸Recomendada para: Todos.
🔸No recomendada para: ¿??
🔸Recomendación: Tenéis que ir.

Para ver el RANKING, APRETAR AQUÍ




No hay comentarios:

Publicar un comentario