domingo, 22 de noviembre de 2015

XIé Sopar d'Esport Solidari Internacional

El 20/11/2015, vaig assistir a l'XIé Sopar d'Esport Solidari Internacional (ESI) convidada pel president d'ESI i amfitrió, Josep Maldonado (Senador), que es va realitzar a l'Hotel  Catalonia Barcelona. 


Al Photocall amb el Senador Josep Maldonado, anfitrió del sopar.

El sopar va ser una festa on van assistir esportistes, cantants, actrius, periodistes, polítics,  empresaris, etc, tots per ajudar a l'ESI als seus projectes solidaris d'arreu del món: (Mireu aquí per saber més). Entre els assistents es trobaven (entre d'altres): Iñaki Anasagasti (Senador), Jokin Bildarratz (Senador), Joan Rosell (President de la CEOE), Joan Collet (President del RCD Espanyol), Maria Teresa Fernández de la Vega (Ex-Vicepresidenta del Govern Espanyol), Luís del Olmo (Periodista), Justo Molinero (locutor de ràdio), Julio Salinas (Ex-Futbolista del Fc. Barcelona), Karmele Marchante (Periodista), Albert Costa (Tenis), Isidre Esteve (Motociclisme), Carles Checa (Motociclisme), Jordi Arrese (Tenis), Raul Tamudo (Futbolista), Jordi Hurtado (Presentador), Roberto Heras (Ciclisme) i un llarg etcètera, del que podeu veure un extracte a la imatge d'abaix.

Noms per ordre alfabètic, jo surto a la S.

El sopar va transcórrer entre  intervencions emotives i actuacions musicals, en una sala plena pels 500 comensals.  

Vista de la sala.

En un moment de la nit a diversos convidats relacionats amb el món de l'esport, ens van anomenar per sortir a recollir diplomes i fer-nos la foto de família.


 A  la foto Julio Salinas, Iñaki Anasagasti, Iván Pérez, Roberto Heras, Dani Clos, Calderé, Jokin Bildaratz, Melcior Mauri, Jose Luís Blanco, etc. Jo abaix a la dreta.

La nit va continuar i el Sr. Josep Maldonado va dirigir-se a la sala per agrair l'assistència a l'event i la solidaritat dels presents, en un discurs molt emotiu. En un moment de l'intervenció, el Josep va començar a dir que pels diaris havia conegut el cas d'una esportista que havia estat 4 vegades Campiona del Món d'un esport anomenat Retrorunning i em vaig tenir que posar dempeus emocionada i amb la pell de gallina entre els aplaudiments del públic present a la sala, mentre ell demanava que se'm facilités un Sponsor (que no tinc) per poder continuar la meva carrera esportiva.

L'acte va continuar amb la subhasta de diversos materials donats pels germans Gasol, el Purito Rodríguez, i d'altres per recaptar diners pels projectes de l'ESI.


Una abraçada molt forta pel Josep (gràcies per convidar-me, les teves paraules em van emocionar molt i molt), la Mireia, l'Ivan i tots el que feu possible Esport Solidari Internacional!!!

Moltes gràcies per fer-me partícep d'una nit màgica i plena d'emocions, no l'oblidaré mai.

Sou fantàstics i espero que l'ESI pugui aconseguir els seus objectius i que continuem en contacte.

Molts petons per tots. :-)

Sandra


Si voleu veure la noticia al diari Mundo Deportivo, Pitgeu Aquí (Castellà).


Si voleu veure la noticia a la web de Barnafotopress, Pitgeu Aquí (Castellà).

Muchas gracias a Julio Salinas por mencionarme en la contraportada del Mundo Deportivo del 23/11/2015
No hay comentarios:

Publicar un comentario